top of page

A Safe Space to Land - a Central Wellness Community Group

Public·5 members

Viata Lui Isus Pdf Free


Viata lui Isus pdf free
Viata lui Isus este un subiect de mare interes pentru multi crestini si nu numai. Exista numeroase carti si resurse care prezinta viata, invataturile si minunile lui Isus din perspectiva biblica sau istorica. Unele dintre aceste carti sunt disponibile gratuit in format pdf pe internet, iar altele pot fi cumparate sau imprumutate de la librarii sau biblioteci. In acest articol, vom prezenta trei exemple de carti despre viata lui Isus in format pdf, care pot fi descarcate gratuit de pe internet.


Viața lui Iisus Ellen G. White Writings
Aceasta carte este o adaptare a celebrei lucrari "The Desire of Ages" a scriitoarei americane Ellen G. White, care face parte din seria "Conflict of the Ages". Cartea prezinta viata lui Isus de la nasterea sa pana la invierea si inaltarea sa la cer, folosind ca sursa principala Evangheliile din Noul Testament, dar si alte scrieri istorice si profetice. Cartea are 87 de capitole, care acopera diferite aspecte ale vietii lui Isus, cum ar fi: botezul, ispita, predica de pe munte, parabolele, vindecarile, invierea lui Lazăr, patima, moartea si invierea sa. Cartea are si o prefață si un indice al subiectelor. Cartea poate fi descarcata gratuit in format pdf de la [acest link].


Download Zip: https://urlcod.com/2w3J2w


Zelotul. Viata Lui Isus din Nazaret, de Reza Aslan
Aceasta carte este o biografie istorica a lui Isus, scrisa de autorul iranian-american Reza Aslan, care este profesor de studii religioase si expert in islam. Cartea incearca sa prezinte viata lui Isus in contextul social, politic si religios al vremii sale, punand accent pe rolul sau de lider revoluționar si zelot, care a provocat autoritatea romana si iudaica. Cartea se bazeaza pe surse istorice si arheologice, dar si pe o analiza critica a textelor biblice. Cartea are 8 capitole, care urmaresc cronologic viata lui Isus de la nasterea sa pana la crucificarea si invierea sa. Cartea are si o introducere, o concluzie, o bibliografie si un indice al numelor. Cartea poate fi descarcata gratuit in format pdf de la [acest link].


VIAŢA LUI HRISTOS - Teach Kids
Aceasta carte este un material didactic pentru copii, care prezinta viata lui Isus in mod simplu si atractiv, folosind ilustratii colorate si intrebari de recapitulare. Cartea este impartita in 12 lectii, care acopera principalele evenimente din viata lui Isus, cum ar fi: nasterea sa, copilaria sa, botezul sau, minunile sale, moartea si invierea sa. Fiecare lectie are un titlu, un verset cheie, un rezumat al povestii biblice, cateva intrebari de recapitulare si o aplicatie practica pentru copii. Cartea are si o introducere si un indice al lectiilor. Cartea poate fi descarcata gratuit in format pdf de la [acest link].


Acestea sunt doar trei exemple de carti despre viata lui Isus in format pdf, care pot fi gasite gratuit pe internet. Exista multe alte carti si resurse care pot fi folosite pentru a studia viata lui Isus din diverse perspective. Scopul acestor carti este sa ne ajute sa il cunoastem mai bine pe Isus si sa il urmam mai fidel pe el.


  • About

    Welcome to this Safe Space to Land where you can connect wit...

    bottom of page